Balıkesir’de Engellilerle Cami Buluşması

Balıkesir'de Engellilerle Cami Buluşması

Balıkesir'de Engellilerle Cami Buluşması

30 Eylül 2024 - 09:40

Engelli Kardeşlerimizle Bir Arada: Zağnos Paşa Camii'nde Özel Bir Buluşma Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın manevi atmosferinde, Balıkesir İl Engelli Koordinatörlüğü'nün düzenlediği "Cami-Engelli Buluşması" Zağnos Paşa Camii'nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Altacı, Karesi İlçe Müftüsü İsa Gürler, koordinatör vaizler ve din görevlileri katılarak engelli kardeşlerimize sevgi ve desteğin ellerini uzattılar.

İl Müftüsü Yaşar, program boyunca engelli kardeşlerimizle yakından ilgilenerek sohbet etti ve onların ihtiyaçlarını dinledi. Bu özel buluşmada Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, ilahi ve kasidelerle devam etti.

Din görevlilerinin yaptığı sohbetlerde İslam dininin engelli bireylere verdiği öneme değinilirken, tüm katılımcılar birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan dualarla buluşmayı sonlandırdılar.

"Cami-Engelli Buluşması", engelli kardeşlerimizin sosyal hayata daha aktif bir şekilde katılımlarını sağlamak, onlarla bir arada olmak ve onları yalnız bırakmadığımızı hissettirmek amacıyla düzenlendi.

Engelli bireylerin topluma entegre olmaları için gereken desteği sağlamayı hedefleyen bu anlamlı etkinlik, tüm katılımcılarda derin bir mutluluk ve memnuniyet yarattı.

Bu özel buluşmada, engelli kardeşlerimizle birlikte dua etmek, onlarla sohbet etmek ve onların da dinimizin güzelliklerine ortak olmalarını sağlamak, camilerimizi herkes için daha erişilebilir hale getirmek ve herkesi kucaklayan bir toplum inşa etmek için önemli bir adım oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!