Balıkesir İl Müftüsü Savaştepe’yi Ziyaret Etti

Balıkesir İl Müftüsü Savaştepe'yi Ziyaret Etti

Balıkesir İl Müftüsü Savaştepe'yi Ziyaret Etti

23 Ekim 2024 - 09:40

İl Müftüsü Yaşar, Savaştepe'de Din ve İman Çiçeklerini Suladı Balıkesir İl Müftüsü Sayın Hasan Hayri Yaşar, Savaştepe İlçesi'nde bir dizi ziyaret ve etkinlikle vatandaşlarla buluştu.

İlçeye gelişinin ilk durağı, Savaştepe İlçe Müftüsü Murat Susam'ın makamı oldu. Samimi bir sohbetle başlayan ziyaret, Savaştepe Müftülüğü personelinin de katıldığı bir buluşmaya dönüştü.

Personele çalışmalarından dolayı teşekkür eden Müftü Yaşar, Savaştepe'nin dini ve sosyal hayatına dair görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette, inşası devam eden yeni müftülük binası da yerinde incelendi. Projenin son durumu hakkında bilgi alan Müftü Yaşar, binanın bir an önce tamamlanması ve hizmete girmesi için gereken desteğin verileceğini ifade etti.

Programın en duygusal anlarından biri de, Savaştepe Merkez 4-6 Yaş Kur'an Kursu'ndaki miniklerle buluşmaydı. Çocuklarla sohbet eden ve onlara Kur'an'ın önemini anlatan Müftü Yaşar, minik öğrencilerin gözlerindeki ışıltıyı ve din ve iman aşkıyla dolu kalplerini görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Gün boyunca devam eden ziyaretler, Çarşı Camii'nde öğle namazı öncesi cemaate verilen vaaz ve namaz kıldırılması ile devam etti. Müftü Yaşar, vaazında birlik, beraberlik ve sevgi mesajları verdi, toplumun her kesimine dini ve manevi değerlerin önemini hatırlattı.

Ziyaretlerin son durağı ise, yeni müftülük binası ve Kur'an Kursu'nun yapımını üstlenen hayırsever işadamı Dursun Solak'ın iş yeri oldu.

Solak'a hayırseverliğinden dolayı teşekkür eden Müftü Yaşar, onun Savaştepe'nin dini ve sosyal hayatına değerli katkıları olduğunu vurguladı.

Ziyaretlere İlçe Müftüsü Murat Susam da eşlik etti. Bu anlamlı ziyaretlerle, Savaştepe'de din ve iman çiçeklerinin suladığını belirten Müftü Yaşar, "İnşallah bu ziyaretler Savaştepe halkı ile birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirir.

" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kırşehir'de Yaşlılara Vefa Zamanı
Kırşehir'de Yaşlılara Vefa Zamanı
Kocaeli'de Il Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu “2. Dönem Hüsn-i Tilavet Kursu” Mezuniyet Törenine Katıldı.
Kocaeli'de Il Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu “2. Dönem Hüsn-i...