Başhekim Güzel’i Ziyaret Etti

Başhekim Güzel'i Ziyaret Etti

04 Ekim 2024 - 18:35

Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi İl Müftüsü'nü Ziyaret Etti: "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" Kutlamaları Kapsamında Birlik ve Dayanışma Vurgusu Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Mustafa Çetin, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İl Müftüsü Kazım Güzel'i makamında ziyaret etti.

Ziyaret, Nevşehir'in sağlık ve din hizmetleri alanlarında birlik ve dayanışmanın altını çizerek iki kurum arasındaki güçlü bağın bir göstergesi oldu.

Başhekim Çetin, ziyaret esnasında Müftü Güzel'e ve din görevlilerine "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla tebriklerini iletti. Özellikle zor zamanlarda din görevlilerinin toplum için önemli bir destek ve rehberlik kaynağı olduğunu vurguladı.

Müftü Güzel de Başhekim Çetin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti.

Din görevlilerinin ve sağlık çalışanlarının toplumun huzuru ve refahı için birlikte çalıştığını belirterek, sağlık hizmetlerinin önemine dikkat çekti.

Ziyaret sırasında sağlık ve din alanlarında iş birliği imkanları da ele alındı. İki kurumun toplum sağlığı için ortak projeler geliştirme konusunda fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Bu ziyaret, sağlık ve din hizmetlerinin toplumda önemli bir rol oynadığını ve birlikte hareket etmelerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!