Başkanlık Eğitim Uzmanı Bülbül "beklerken Okuyorum"...

Başkanlık Eğitim Uzmanı Bülbül "beklerken Okuyorum" Projesi Nedeniyle Mardin'i Ziyaret Etti

01 Ekim 2024 - 18:15

"Beklerken Okuyorum" Projesi Diyanet'in Örnek Projeleri Arasına Girdi Mardin İl Müftülüğünün yürüttüğü "Beklerken Okuyorum" projesi, Diyanet İşleri Strateji Daire Başkanlığı tarafından 2024 yılı projeleri arasına dahil edildi.

Bu önemli gelişme, projenin başarılı bir şekilde uygulanmasının ve Diyanet'in eğitim ve kültür faaliyetlerine olan katkısının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Proje, Mardin İl Müftü Yardımcısı Zübeyde Zengin'in yönetiminde ve İmam-Hatip Mahmut Yiğit'in koordinasyonunda yürütülüyor. Projenin amacı, kamu kurumları ve kuruluşlarında bekleyen vatandaşların boş vakitlerini kitap okuyarak değerlendirmelerini sağlamak.

Bu kapsamda İl Müftülüğü tarafından kurum ve kuruluşlarda kitap stantları açılıyor ve vatandaşlara ücretsiz kitaplar sunuluyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Uzmanı Fatih Bülbül, projenin yerinde incelenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla Mardin'i ziyaret etti.

Bülbül, İl Müftülüğünde İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen tarafından karşılandı. Türkmen, Strateji Daire Başkanlığının projeyi kabul edip örnek projeler arasına dahil etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Diyanet İşleri Başkanlığına ve Strateji Daire Başkanlığına teşekkürlerini iletti.

Eğitim Uzmanı Bülbül, ziyaret sırasında kurum ve kuruluşlarda açılan kitap stantlarını yerinde inceledi ve yetkililerden projeye ilişkin bilgiler aldı.

Ayrıca, Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Said Tekin ve İmam-Hatip Mahmut Yiğit de Bülbül'e eşlik etti. Bülbül, "Beklerken Okuyorum" projesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Müftüsü Türkmen'e, İl Müftü Yardımcısı Zengin'e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bülbül, projenin sadece Mardin'de değil, ülkenin farklı bölgelerinde de uygulanabilirliğini vurgulayarak, projenin toplumsal faydalarının çok büyük olduğunu ifade etti.

"Beklerken Okuyorum" projesi, Diyanet'in eğitim ve kültür faaliyetlerine olan katkısının bir örneği olarak değerlendiriliyor. Proje, vatandaşların kitap okuma alışkanlığını geliştirmeyi, bilgi ve kültür seviyesini yükseltmeyi ve toplumda okuma kültürünü yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Projenin Diyanet'in örnek projeler arasına girmesi, bu hedeflerin gerçekleşmesi için önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!