Batman Il Müftülüğünce Yaz Kur’an Kursları Kapanış...

Batman Il Müftülüğünce Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı Gerçekleştirildi.

batman il müftülüğünce yaz kur’an kursları kapanış programı gerçekleştirildi.

17 Ağustos 2024 - 10:15

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan Programın açış konuşmasını yapan İl Müftüsü Ahmet Durmuş "Yaz Kur'an kurslarımız, sevgili yavrularımızın milli ve manevi değerlerle buluştuğu müstesna eğitim mekanlarıdır. Çocuklarımız bu yaz döneminde, Kur’an-ı Kerim’i, Sevgili Peygamberimizin (sas) örnek hayatını, İslamiyet’in temel değerlerini, yardımlaşma, paylaşma, sevgi, saygı gibi insan hayatına anlam kazandıran unsurları sevgi temelinde öğrendiler. Kurslarımız eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel içerikli etkinliklerle renklendi. Gezi programları ve kadim oyunlar şenliği gibi etkinlikler öğrencilerimize moral kaynağı oldu. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimize, fedakar ailelerine ve Kur’an kursu öğreticilerimize teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim başarılarını daim eylesin." dedi.

Kapanış programında Yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler birçok etkinlik düzenledi.

Yaklaşık Bin kişinin katıldığı program sonrası çocuklara dondurma ikram edildi.

#2024YazKuranKurslarıkapanışprogramı

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu