Beşminare KYK, Bitlis İl Müftülüğünü Ziyaret Etti

Beşminare KYK, Bitlis İl Müftülüğünü Ziyaret Etti

Beşminare KYK, Bitlis İl Müftülüğünü Ziyaret Etti

09 Ekim 2024 - 10:55

Beşminare KYK Öğrencileri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda İl Müftülüğü'nü Ziyaret Etti Bitlis Beşminare KYK Yurdu Müdürleri ve Öğrencileri, 2023 yılının Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Bitlis İl Müftülüğü'nü ziyaret ederek, din görevlilerini kutladı.

İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, KYK yöneticileri ve öğrencilerini makamında ağırladı. Ziyarette, öğrencilerle sıcak bir sohbet gerçekleştiren Geylani, gençlerin bu anlamlı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Geylani, "Din görevlileri olarak, toplumun her kesimine ulaşma gayreti içerisindeyiz. Gençlerimizin bu ziyaretleri bizleri ayrıca mutlu ediyor. Gençlerimizin dinimize ve manevi değerlerimize sahip çıkması, ülkemiz için büyük önem taşıyor.

" şeklinde konuştu. Beşminare KYK Yurdu Müdürü, "Öğrencilerimizle birlikte İl Müftülüğü'nü ziyaret ederek, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlamak istedik.

Din görevlilerimizin toplumumuzun maneviyatına sağladığı katkılar çok değerli. Onlara teşekkür etmek ve saygılarımızı sunmak için buradayız.

" ifadelerini kullandı. Ziyarette, İl Müftü Yardımcıları Şehmus Bayler ve Gülnihal Bora da hazır bulundu. Gençler ile yapılan sohbetin ardından, ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '