GÜNDEM

Bilecik'de çanakkale şehitleri Için 1680 Hatim Okundu

Bilecik'de çanakkale şehitleri Için 1680 Hatim Okundu
Bilecik'de çanakkale şehitleri Için 1680 Hatim Okundu

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla Bilecik’te din görevlileri ve vatandaşların okuduğu 1.680 Hatm-i Şerifin duası yapıldı.

Diyaneti İşleri Başkanlığının her yıl başlatmış olduğu 250 bin şehit için 250 bin hatim kampanyası çerçevesinde Bilecik’te 1680 adet hatim okundu.

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. Yıl dönümü dolayısıyla Bilecik Müftülüğü koordinesinde il genelinde okunan hatimlerin duası Kayıboyu Camiinde yapıldı.

Cuma namazı öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ve salavatlarla başlayan hatim duası programında İl Müftüsü Ali Erhun tarafından 1680 adet hatmin duası yapılarak başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimizin ruhlarına ithaf edildi.


Haber Editörü

Yorumlar

Yorum özelliği yakında eklenecektir.