Bilecik’de Il Müftümüz Ali Erhun’a Veda Yemeği

Bilecik'de Il Müftümüz Ali Erhun’a Veda Yemeği

il müftümüz ali erhun’a veda yemeği

21 Ağustos 2024 - 10:35

8 Nisan 2020 tarihinden bu yana İl Müftümüz olarak görev yapmakta iken Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Karabük İl Müftülüğüne atanan İl Müftüsü Ali Erhun’un onuruna veda yemeği düzenlendi.

20.08.2024 tarihinde düzenlenen yemeğe kurum amirleri, İl Müftü Yardımcısı Sabri Bağcı, şube müdürleri, vaizler, daire personeli ve din görevlileri katıldı.

Katılımcıların duygu ve düşüncelerini aktardığı veda programında konuşa Müftü Ali Erhun, doğduğu büyüdüğü topraklara azim, kararlılık ve büyük bir aşkla hizmet ettiğine değindi.

Yemekte konuşan Müftü Erhun “Bu kadim şehir Bilecik'te, hep birlikte sayısız hizmete imza attık, gönüllere dokunduk, kardeşçe bir arada çalıştık. Ancak bugün, sizlerden ayrılma vakti geldi. Karabük İl Müftüsü olarak yeni bir göreve atanmış bulunuyorum. Burada bin bir yokluk ve zahmetle hizmete aldığımız Osmanlı Hafızlık Erkek Kuran Kursu ile Şifa Hafızlık Kız Yatılı Kur’an Kurslarını ve 4-6 yaş gurubu Kur’an kurslarını sizlere emanet ediyorum. Bu kurslarımız Osmanlının neşet ettiği bu kadim şehrin en önemli eğitim merkezleridir. Çalıştık, çabaladık ve Rabbimizin lütfuyla bu güzel hizmetlere imza attık elhamdüillah. Bu vesileyle, birlikte çalıştığımız tüm personelime, gösterdikleri gayret, sabır ve fedakârlık için teşekkür ediyorum. Yolunuz düşerse Karabük’e orada bir kardeşinizin olduğunu unutmayın. Evimiz ve gönlümüz sizlere her zaman açık bilesiniz” dedi.

Bilecik Diyanet Sen Başkanı Halis Çelik ve Türk Diyanet Vakıf Sen adına Kadir Yelken tarafında Müftü Ali Erhun’a plaket takdimi akabinde program çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası