Bilecik’de Il Müftümüz Ali Erhun, Ağustos Ayı Personel...

Bilecik'de Il Müftümüz Ali Erhun, Ağustos Ayı Personel Toplatısına Katılarak Din Görevlilerine Veda Etti.

il müftümüz ali erhun, ağustos ayı personel toplatısına katılarak din görevlilerine veda etti.

20 Ağustos 2024 - 10:35

İl Müftümüz Ali Erhun, Ağustos ayı personel toplatısına katılarak din görevlilerine veda etti.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Karabük İl Müftülüğüne atanan İl Müftümüz Ali Erhun, her ay düzenli olarak yapılan personel toplantısına son kez başkanlık yaptı.

Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığından gelen yazılar ve güncel konular değerlendirilerek görevlilerin istek ve önerilerini dinledi.

Toplantı akabinde İl Müftümüz Ali Erhun, 8 Nisan 2020 tarihinde Bilecik İl Müftülüğüne atandığı günden bu güne yaklaşık 4 buçuk yıllık süreci değerlendirerek din görevlilerinden helallik istedi.

Müftü Ali Erhun, Bilecik’te başta hafızlık kursları olmak üzere, 4-6 yaş Kur’an Kursları; açılışı gerçekleştirilen veya inşaatı devam eden camiler ile yapılan diğer faaliyetler hakkında destek olan din görevlilerine teşekkür etti.

Toplantıda söz alan İl Müftü Yardımcısı Sabri Bağcı, Bilecik’e atandığı günden bu güne gösterdiği özverili çalışmalara değinerek İl Müftümüz Ali Erhun’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Öte yandan imam-hatip Adil Yücel, Din Hizmetleri Uzmanı Hakkı Şener, vaiz Mücahit Önel ve Kur’an Kursu Öğreticimiz iken Denizli Pamukkale Müftülüğüne Din Hizmetleri Uzmanı olarak atanan Bayram Dinç konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Toplantı çekilen hediyeleşme ve çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası