Bilecik Öğrencileri Müftülüğü Ziyaret Etti

04 Ekim 2024 - 10:35

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu Öğrencileri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda İl Müftülüğünü Ziyaret Etti Bilecik'te bulunan Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu öğrencileri, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Öğrenciler, Din Kültürü Öğretmeni Sabri Geçgelen eşliğinde İl Müftüsü Ahmet Dilek'i makamında ziyaret ederek, camiler ve din görevlilerinin toplumdaki önemi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında, İl Müftüsü Dilek, öğrencilere samimi bir şekilde yaklaşarak, camilerin sadece ibadethaneler değil aynı zamanda sosyal hayatta önemli bir rol oynayan kurumlar olduğunu vurguladı.

Din görevlilerinin ise toplumun manevi rehberleri, bilge kişiler ve toplumsal huzurun sağlanmasında önemli bir role sahip olduğunu belirtti. Öğrencilerle sohbet eden Müftü Dilek, onların sorularını cevapladı ve dini konular hakkında merak ettikleri noktaları aydınlattı.

Din Kültürü öğretmeni Sabri Geçgelen ise, İl Müftüsü Dilek'e Bilecik'e atamasının hayırlı olması dileğinde bulundu ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladı.

Öğretmen Geçgelen, bu ziyaretin öğrencilere dini değerleri daha yakından tanıma ve camilerle din görevlilerinin önemini kavrama fırsatı sunduğunu ifade etti.

Ziyaretin sonunda İl Müftüsü Dilek, öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan çeşitli kitaplar hediye etti. Öğrenciler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, İl Müftüsü Dilek'e teşekkür ettiler.

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu'nun düzenlediği bu ziyaret, genç nesillerin dini değerler hakkında bilgi edinmelerini ve toplumun manevi değerlerine sahip çıkmalarını sağlama amacıyla gerçekleştirildi.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!