Bingol’de Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı.

Bingol'de Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı.

hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı.

06 Haziran 2024 - 10:45

Başkanlığımızın 2024 Yılı Hac Organizasyonu ile kutsal topraklara giden 154 kişilik hacı adayı için düzenlenen programa İl Müftü Vekilimiz Bayram Öztürk, Müftülük Hac Bürosu çalışanları, din görevlileri ile beraber hacı adayları ve yakınları katıldı.

Kur’an-ı Kerim, tekbir, telbiye ve ilahilerin okunduğu uğurlama programında konuşan İl Müftü Vekili Öztürk, ‘’ Mukaddes topraklara Rahmanın misafirleri olarak yola çıkıyorsunuz. Rabbim salimen gidip gelebilmeyi nasip eylesin. Haccınız şimdiden mebrur olsun inşallah. Başta Gazze olmaz üzere bütün islam aleminin ve Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için, İlimiz için dua etmeyi unutmayalım." dedi.

İl Müftü Vekili Bayram Öztürk yaptığı duanın ardından yakınları ile helalleşerek vedalaşan hacı adayları, kutsal topraklara gitmek üzere otobüslerle Elazığ Havalimanına doğru yolu çıktı.

Il Müftüsü Altunkaya Sivaslılara Teşekkür Etti.
Sinop'ta Teşekkürler Türkiye