Bolu’da Alpagutbey Ocağı, Bölge Kampına Gitti

Bolu'da Alpagutbey Ocağı, Bölge Kampına Gitti

alpagutbey ocağı, bölge kampına gitti

05 Eylül 2024 - 11:05

İzcilerimiz uğurlandı.
ALPAGUTBEY OCAĞI, BÖLGE KAMPINA GİTTİ.
Bolu İl Müftülüğü İzcilik Spor Kulübü Alpagutbey Ocağı , İstanbul Beykoz ilçesinde yapılacak olan bir haftalık kamp programına uğurlandı.
Alpagutbey Camii önünde yapılan uğurlama programına il müftüsü Hüseyin Demirtaş katıldı.

İl Müftülüğü İzcilik Spor Kulübü Alpagutbey Ocağı lideri imam-hatip Hüseyin ve diğer izci lideri Furkan Görgülü'den oluşan 12 kişilik ekip bir hafta sürecek bölge kampında izcilik etkinliği yapacak.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş yaptığı açıklamada şunları söyledi :

2-8 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan kamp programı Türkiye İzcilik Federasyonu ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol gereği icra ediliyor. 30 ilimizden izci lideri ve gençlerin katılacağı kampın çok faydalı olacağına inanıyorum. Hem gençlerimizi hem ailelerini kutluyorum.

Değerli Gençler, Değerli İzciler,
İzcilik, sadece bir kamp etkinliği değil, aynı zamanda karakterin şekillendiği, dostlukların yeşerdiği, doğayla bütünleştiğimiz bir yaşam okuludur.
Bu kampta, yeni bilgiler öğrenecek, yeni beceriler kazanacak, zorlukların üstesinden birlikte gelerek dayanışmanın gücünü hissedeceksiniz.
Vatan sevgisi, bayrak sevgisi , dürüstlük, yardımseverlik, sorumluluk bilinci, liderlik vasıfları...
Bu değerler, sizleri geleceğin başarılı bireyleri yapacak, topluma faydalı insanlar olarak yetişmenizi sağlayacaktır.
Bu kampta, yeni arkadaşlıklar kuracak, farklı kişilikleri , kimlikleri tanıyacak, birlikte eğlenecek, birlikte öğreneceksiniz.
Doğanın güzelliklerini keşfederken, aynı zamanda çevre bilincini de geliştirmeyi unutmayın.
Doğaya saygı göstermek, gelecek nesillere yaşanabilir bir vatan bırakmak hepimizin sorumluluğudur", dedi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası