Bolu’da Cami Görevlileri Ile Toplantı Yapıldı

Bolu'da Cami Görevlileri Ile Toplantı Yapıldı

cami görevlileri ile toplantı yapıldı

21 Ağustos 2024 - 11:05

Kıvamlı dini hayat için 3 şart :

1 Sahih Dini Bilgi

2 Sahih Dini Algı

3 Samimi Dini Hayat

CAMİ GÖREVLİLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI

Bolu İl Müftülüğüne bağlı camilerde görev yapan cami görevlileri ile iki ayrı toplantı yapıldı.

İlk toplantı sabahleyin köylerde görev yapan hocalarımız ile oldu.

İkinci toplantı ise öğleden sonra merkezde görev yapan hocalarımız ile yapıldı.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Yaz Kur'an Kursunda özverili gayretleri için cami görevlilerine teşekkür etti. Çocuklarla ve gençlerle yıl boyu iletisimi ve etkileşimi devam ettirmenin gerektiğini belirtti.

Müftü Demirtaş, ilimizde cami dışındaki mekanlarda din hizmeti sunulması için gayret gösterdiklerini ifade ederek, yeni gençlik merkezleri, kitap-kafe , kitap okuma alanları açma konusunda son aşamaya gelindiğini belirterek, destekleri için Bolu halkına, cami görevlilerine ve çalışma ekibine teşekkürlerini ifade etti.

Müftü Demirtaş, kıvamlı dini hayat için , sahih dini bilgi , sahih dini algı ve samimi dini hayat elzemdir. Bu amaca ulaşmak için hep birlikte özverili çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Toplantıda diğer idari konular konuşularak ve tebliğ edilerek karara bağlandı.

Yeni atamalar tanıtıldı .

Bolu İl Müftülüğünde iki şube müdürü görevine başladı.

Şube Müdürü Zafer Adıgüzel (din hizmetleri) ve Şakir Adıgüzel (personel hizmetleri) toplantıda personel ile tanıştı.

Ayrıca İl Müftüsü Demirtaş, emektar din görevlisi Gölyüzü Camii Müezzin Kayyımı Yılmaz Dalkılıç'a teşekkür belgesi verdi ve hizmetleri için teşekkür etti.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası