Bolu’da Din Görevlileri Arasında “hafızlık Ve Kur’an-ı...

Bolu'da Din Görevlileri Arasında “hafızlık Ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" Il Birinciliği Yarışmaları Yapıldı

din görevlileri arasında “hafızlık ve kur'an-ı kerim'i güzel okuma" il birinciliği yarışmaları yapıldı

16 Mayıs 2024 - 11:05

DİN GÖREVLİLERİ ARASINDA “HAFIZLIK ve KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA" İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Din Görevlilerinin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları ve kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla Bolu İl Müftülüğü’nde Din Görevlileri arasında Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmaları yapıldı.

14.05.2024 tarihinde Bolu İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda yapılan, Komisyon Başkanlığını Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın yaptığı, iki ayrı kategoride İl birinciliği yarışmaları düzenlendi.

Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş: “Kıymetli arkadaşlar bizim gönlümüzde hepiniz birincisiniz. Bu yarışmalara katılımınız bile çok değerli. Hepinizi tebrik ediyor, meslek hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Merkez ve ilçe birincilerinin katıldığı yarışmalar sonucunda:

Kadın Din Görevlileri Hafızlık Yarışması İl birincisi: Sandallar Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Öztürk.

Erkek Din Görevlileri Hafızlık Yarışması İl birincisi: Dörtdivan Hatipler Camii İmam Hatibi Erdal Gökçeoğlu.

Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması İl birincisi: Mudurnu Taşkesti Bld. Karaçomak mah. camii İmam Hatibi Yusuf Alagöz oldular.

Yarışma, hediye takdiminin ardından sona erdi.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü