Bolu’da Italyan Marıca Preıato Müslüman Oldu

Bolu'da Italyan Marıca Preıato Müslüman Oldu

italyan marıca preıato müslüman oldu

28 Mart 2023 - 11:05

Müslüman olmak istediğini belirterek Bolu İl Müftülüğüne başvuruda bulunan İtalyan vatandaşı Marıca Preıato için İhtida Töreni düzenlendi.

Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, İslamiyetin özelliklerinden ve güzel yönlerinden bahsederek böyle bir karar verdiğinden dolayı kendisini tebrik etti. Ardından şahitler huzurunda Kelime-i Şahadet getiren Marıca Preıato Müslüman oldu.

27.03.2023 tarihinde Müftü Yardımcıları Ünal Baş ve Fadime Arslan’ın da hazır bulunduğu İhtida Programında, genç çiftin Dini Nikahı kıyılarak evliliğe ilk adımlarını attılar.

Yapılan duanın ardından Marıca Preıato’ya ihtida belgesi ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur’an-ı Kerim ve çeşitli kitaplar hediye edildi.

Balikesir'da 2025 Yılı Hac ön Kayıt Ve Kayıt Yenileme Işlemleri
Yozgat'de Gaziler Haftası Münasebetiyle Gülden’den Kıbrıs Gazisi Ali Ihsan Baran’a Ziyaret
Yozgat'de Gaziler Haftası Münasebetiyle Gülden’den Kıbrıs...