Bolu’da "Mum Dibini Işıtır" Projesi Tanıtıldı

Bolu'da "Mum Dibini Işıtır" Projesi Tanıtıldı

Bolu'da "Mum Dibini Işıtır" Projesi Tanıtıldı

18 Ekim 2024 - 11:05

"Mum Dibini Işıtır" Projesi ile Din Görevlileri Aileleri Bir Araya Geldi **Bolu'da Diyanet İşleri Başkanlığı'nın "Mum Dibini Işıtır" projesi kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısıyla din görevlilerinin eşleri bir araya geldi.

Toplantıda, Diyanet'in ailesine duyduğu önem ve din görevlilerinin eşlerinin bu ailenin önemli bir parçası olduğu vurgulandı. ** Bolu İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın başlattığı "Mum Dibini Işıtır" projesini desteklemek amacıyla, din görevlilerinin eşlerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantı, Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan ve Bolu Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) koordinatörlüğü üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda, "Mum Dibini Işıtır" projesinin amacı ve kapsamı hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Proje, din görevlilerini ve ailelerini destekleyerek onlara büyük bir ailenin mensubu olduklarını hatırlatmayı, Türkiye Diyanet Vakfı gönüllü faaliyetlerinde yer almalarını teşvik etmeyi amaçlıyor.

İl Müftüsü Demirtaş, toplantıda yaptığı konuşmada, "Mum Dibini Işıtır" projesinin önemine dikkat çekerek, "Bu proje sayesinde din hizmeti sunan görevlilerimizin hizmet verimliliğinin artacağına inanıyorum.

Personel eşlerimizin de bu projede yer alarak bizlere destek olmalarını bekliyoruz. " dedi. İl Müftü Yardımcısı Arslan ise toplantıda, Bolu TDV kadın kollarının yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi ve "Mum Dibini Işıtır" projesi kapsamında yapılacak eğitim faaliyetleri, ziyaretler ve sosyal etkinlikler hakkında bilgiler paylaştı.

Toplantıda, "Mum Dibini Işıtır" projesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu, sorular soruldu ve proje hakkında detaylı bilgiler verildi. Katılımcılara yapılan ikramla toplantı sona erdi.

"Mum Dibini Işıtır" projesinin, din görevlileri ve ailelerinin birbirleriyle iletişimini güçlendirerek, din görevlilerinin çalışmalarına destek sağlaması hedefleniyor.

Bu proje ile Diyanet İşleri Başkanlığı, din görevlileri ve ailelerinin sosyal ve kültürel hayatlarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '
Malatya'da Dib Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı Il Genelindeki Vaizler Ve Kur'an Kursu öğreticileriyle Bir Araya Geldi
Malatya'da Dib Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı Il...