Bozkurt, İl Müftüsü Kotan’ı Ziyaret Etti

Bozkurt, İl Müftüsü Kotan'ı Ziyaret Etti

10 Ekim 2024 - 16:20

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bozkurt, Din Görevlilerini Kutlamak İçin İl Müftüsünü Ziyaret Etti Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Abdurrahman Kotan'ı makamında ziyaret etti.

Bozkurt, ziyaretinde din görevlilerinin toplumdaki önemli rolünü vurgulayarak, onların özverili çalışmalarını takdir etti. Bozkurt, "Din görevlilerimiz, sadece ibadet alanında değil, aynı zamanda toplumsal huzur ve barışın sağlanmasında da önemli bir görev üstleniyorlar.

Özellikle zor zamanlarda insanlara umut ve destek oluyorlar. Bu vesileyle tüm din görevlilerimizin haftalarını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

İl Müftüsü Kotan ise Bozkurt'un nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzle iş birliğimizi her zaman verimli bir şekilde sürdürüyoruz.

Toplumun her kesimine ulaşan çalışmalarımızda, din görevlilerimizle birlikte hareket ederek, insanlara daha iyi hizmetler sunmayı hedefliyoruz.

Bu ziyaret, karşılıklı iş birliğimizin bir göstergesidir" şeklinde konuştu. Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi. Bozkurt, İl Müftüsüne ve tüm din görevlilerine çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, toplumun refahı için birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '