Bursa’da 100. Yılda çocuklarımızla 100 Etkinlikte Buluşuyoruz...

Bursa'da 100. Yılda çocuklarımızla 100 Etkinlikte Buluşuyoruz Programları Düzenlendi

100. yılda çocuklarımızla 100 etkinlikte buluşuyoruz programları düzenlendi

14 Ağustos 2024 - 11:25

Türkiye yüzyılında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Vakıf Katılım katkılarıyla düzenlenen çocuklarımız için 100 etkinlik programlarının Bursa ayağı İl Müftülüğü koordinesinde İnegöl ve Osmangazi İlçe Müftülükleri ev sahipliğinde gerçekleştirildi. TRT çocuk program yapımcısı ve tiyatro sanatçısı Hüseyin Goncagül ile ekibi tarafından Hacivat-Karagöz, Nasrettin Hoca, çocuk ilahileri, kukla vb. etkinliklerin sergilendiği programlara yaz Kur’an kursu öğrencilerinin ilgisi oldukça yoğun oldu. Öğleden önce İnegöl’de yapılan programa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, İnegöl İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu, sponsor kurum yetkilileri, öğrenciler ve velileri katıldı. Öğleden sonra Bursa İl Müftülüğü Sinan Durmaz Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa ise İl Müftü Yardımcısı Hasan Canlı, Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun, protokol üyeleri, sponsor kurum yetkilileri, Osmangazi ilçesinde öğrenim gören yaz Kur’an kursu öğrenci ve öğreticileri katıldı. Program şehitlerimiz ve Gazze için yapıla dua ve ikram ile sona erdi.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı