Bursa Valisi Sayın Erol Ayyıldız Il Müftülüğümüzü Ziyaret...

Bursa Valisi Sayın Erol Ayyıldız Il Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

05 Ekim 2024 - 11:25

Bursa Valisi Ayyıldız, İl Müftüsü Karabayır'ı Ziyaret Ederek "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nı Kutladı Bursa Valisi Sayın Erol Ayyıldız, İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır'ı makamında ziyaret ederek, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nı kutladı.

Ziyaret sırasında, Valilik ile İl Müftülüğü arasında yürütülen işbirliği ve gelecek dönemde yapılacak projeler ele alındı. Vali Ayyıldız, ziyaretinde yaptığı konuşmada, din görevlilerinin toplumsal hayatın önemli bir parçası olduğunu belirterek, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın önemini vurguladı.

Din görevlilerinin sadece ibadethanelerin yönetimiyle değil, aynı zamanda toplumun her kesimine ulaşarak dini ve ahlaki değerlerin yayılmasında önemli rol oynadığını ifade eden Vali Ayyıldız, bu hafta vesilesiyle tüm din görevlilerinin çalışmalarını takdir etti.

İl Müftüsü Karabayır ise Valilik ile yaptıkları işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın, camilerin önemini ve din görevlilerinin toplumdaki yerini bir kez daha hatırlatmanın yanı sıra, bu alanda yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Karabayır, toplumun huzur ve refahı için din görevlileriyle birlikte çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Vali Ayyıldız ve İl Müftüsü Karabayır, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinliklere katılacaklarını belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!