Bursadan Iş Insanı Ilhami Teper, Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil...

Bursadan Iş Insanı Ilhami Teper, Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Etti.

bursadan iş insanı ilhami teper, muş il müftüsü ibrahim halil demir'i makamında ziyaret etti.

07 Ağustos 2024 - 18:30

Bursadan İş İnsanı İlhami Teper, Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, "İş İnsanı İlhami Teper şahsında, bir yandan şahsi ve ailevi geçimlerini karşılamaya çalışırken, diğer yandan üretime katkıda bulunan, toplumun ihtiyaçlarını karşılayan böylece önemli bir kamu hizmetini de yerine getiren iş adamlarımıza ve esnaflarımıza hayırlı işler, helâl kazançlar, kazançlarına da  hayırlı bereketler diliyorum, Allah işinizi gücünüzü muvaffak eylesin" dedi.

İş İnsanı İlhami Teper, Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'in, İş İnsanı İlhami Teper'e Kur'an-ı Kerim hediye etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası