Camiler çocuklarla şenlendi: çankırı’da Yaz Kur’an Kursları...

Camiler çocuklarla şenlendi: çankırı’da Yaz Kur’an Kursları Coşkuyla Sona Erdi

camiler çocuklarla şenlendi: çankırı’da yaz kur’an kursları coşkuyla sona erdi

16 Ağustos 2024 - 11:45

Çankırı İl Müftülüğü tarafından Ahmet Yesevi Camii’nde "2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı" düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda miniklerin sevincine ortak olan İl Müftüsü Mehmet Şahin, "Camiler, bizim en masum mekânlarımız ve en kıymetli yerlerimizdir. Yeryüzünün en kıymetli, en değerli ve masum varlıkları olan siz çocuklarımızın camilere gelmesi ve buralarda yüce Rabbimizin bizlere rehber olarak göndermiş olduğu hayat rehberimiz Kur’an-ı Kerim’i okuması ve öğrenmesi takdire şayandır. Sizler buralarda Kur’an-ı Kerim okumak başta olmak üzere, Allah’ı tanıdınız, Efendimiz ’in örnek hayatıyla tanıştınız ve temel dini bilgileri, namaz kılmayı ve yüce dinimizin şartlarını öğrendiniz." diye konuştu.

Programın sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası