Cankiri’da ‘’bir Lokma Da Gazze’ye’’

Cankiri'da ‘’bir Lokma Da Gazze’ye’’

‘’bir lokma da gazze’ye’’

15 Aralık 2023 - 11:45

Çankırı Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çankırı Şubesi Kadın Kolları’nın birlikte düzenlediği ‘’Bir Lokma da Gazze’ye’’ isimli ‘Hayır Kahvaltısı ve Konferans’ programı mazlumlara derman olacak.

Tüm geliri Filistin’deki mazlumların ihtiyaçları için kullanılacak olan programın açılış konuşmasını yapan Çankırı İl Müftüsü Mehmet ŞAHİN konuşmasında; Filistin Halkının yaşadığı sıkıntılı süreci anlatarak bu süreçte çorbada bizim de tuzumuz olsun diye böyle bir program düzenlediklerini ve Çankırı halkının çok yoğun bir ilgisi ile karşılaşmaktan son derece memnun olduğunu dile getirdi. Programın hazırlanması ve uygulanması aşamasında emeği geçen TDV Kadın, Aile ve çocuk Hizmetleri Müdürü ve beraberindekilere, Müftülük personellerine, TDV Çankır Şubesi Kadın Kollarına ve emek veren herkese çok teşekkür etti.

Balikesir'da 2025 Yılı Hac ön Kayıt Ve Kayıt Yenileme Işlemleri
Yozgat'de Gaziler Haftası Münasebetiyle Gülden’den Kıbrıs Gazisi Ali Ihsan Baran’a Ziyaret
Yozgat'de Gaziler Haftası Münasebetiyle Gülden’den Kıbrıs...