Cankiri’da Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı Gerçekleştirildi

Cankiri'da Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı Gerçekleştirildi

gençliğe değer ara dönem kampı gerçekleştirildi

31 Ocak 2024 - 11:45

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında ara dönem kampları sürüyor.

Çankırı İl Müftülüğü tarafından 27-28 Ocak tarihlerinde Cemalettin Ferruh Yatılı Erkek Kuran Kursunda Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı düzenlendi. Gerçekleştirilen kamp programı velilerden ve öğrencilerden büyük beğeni topladı.

Kamp süresince maneviyat istasyonu derslerinde iman-ibadet ve güzel ahlaka dair dersler işlendi. Kampın ilk gününde “Kudüs Bilinci ve Mescidi Aksa”  konulu seminerden sonra öğrenciler çay saatinde ikramlar eşliğinde “Selam Sana Ey Kudüs” kitabını okuyarak “oku-yorum” etkinliği yapıldı. Eğlenceli oyunlar, yarışmalar, cemaatle kılınan namazların ardından akşam sinema saatinde öğrenciler yorgunluklarını attı. Cemaatle kılınan sabah namazının ve kahvaltının ardından Hadis dersi ve ilahi dinletisi ile devam eden kampın ikinci gününde öğrenciler yarışma ve etkinliklerle eğlendi. İl Müftüsü Mehmet Şahin’ in katıldığı kapanış programında pasta kesilerek öğrencilere ikram edildi. Müftü Şahin “Çocuklarımızın milli ve manevi değerler ekseninde yetişmeleri için elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Öğrencilerimiz dolu dolu 2 gün geçirdiler. Kamp süresince öğrencilerimize eşlik eden Vaizlerimizi ve manevi danışmanlarımızı tebrik ediyorum ayrıca kampımıza katılan öğrencilerimize ve onları yönlendiren velilerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

Yoğun bir şekilde geçen kamp programının ardından öğrenciler veliler memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası