çankırı’da Yaz Kur’an Kursu Yarışmasında ödüller...

çankırı’da Yaz Kur’an Kursu Yarışmasında ödüller Sahiplerini Buldu

çankırı’da yaz kur’an kursu yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

14 Ağustos 2024 - 11:45

Çankırı İl Müftülüğü tarafından yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik olarak Diyanet Gençlik Merkezi'nde düzenlenen "Dini Bilgiler ve Hadis Ezberleme Yarışması" büyük bir coşkuyla tamamlandı. 7-12 yaş grubu küçükler ile 13-22 yaş grubu büyükler kategorilerinde yapılan yarışmada, öğrenciler hem dini bilgilerini hem de hadis ezberleme becerilerini sergiledi.

Yarışmanın sonucunda, küçükler ve büyükler kategorilerinde birinci gelen öğrencilere 1.500 TL, ikincilere 1.000 TL, üçüncülere 750 TL ve teşvik ödülü olarak 250 TL para ödülü verildi. Ödüller, Çankırı İl Müftüsü Mehmet Şahin tarafından takdim edildi.

Törende konuşan İl Müftüsü Mehmet Şahin, “Bu yarışmalar, gençlerimizin dini bilgilerini pekiştirmeleri ve hadis ezberlemeyi teşvik etmek amacıyla düzenlenmektedir. Elde ettikleri başarılar, onların dini hassasiyetlerini ve öğrenme azimlerini göstermektedir. Tüm katılımcılara teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Törene İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, öğreticiler ve velileri katıldılar. Yarışmaya katılan öğrenciler ve aileleri, Müftülüğün böyle bir organizasyon düzenlemesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, ödül alan öğrencilerin sevinçleri de görülmeye değerdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası