Cankiri’da Yetim öğrencilere Kırtasiye Desteği

Cankiri'da Yetim öğrencilere Kırtasiye Desteği

yetim öğrencilere kırtasiye desteği

17 Eylül 2024 - 11:45

Çankırı Müftülüğü ve TDV Çankırı Şubesi’nden Yetim öğrencilere kırtasiye desteği

Çankırı İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Çankırı Şubesi, "Yetimler Mutlu Yarınlar Umutlu” projesi kapsamında yetim öğrencilere kırtasiye desteği sağladı. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla gerçekleştirilen bu anlamlı yardım, görevli ve gönüllüler aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

İl Müftüsü ve TDV Çankırı Şubesi Başkanı Mehmet Şahin, yapılan yardımlarla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “İl Müftülüğü ve TDV Çankırı Şubesi işbirliğiyle, hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle her yıl okullar açılmadan önce yetim öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapmaktayız. Bu yıl da TDV Kadın ve Gençlik Kolları ile din görevlilerimizin tespit ettiği ihtiyaç sahibi 100 yetim öğrencilere kırtasiye desteği sağlandı. Bu vesileyle, bu anlamlı çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Projeler kapsamında dağıtılan kırtasiye malzemeleri, çocukların eğitim hayatlarına destek olmak amacıyla her yıl düzenli olarak yapılmaya devam ediyor. Yardımlar, öğrencilere okul dönemi başlamadan ulaştırılarak, eğitimlerine kesintisiz devam etmeleri hedefleniyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı