Ceyhan’da Mevlid-i Nebi Kutlamaları

Ceyhan'da Mevlid-i Nebi Kutlamaları

Ceyhan'da Mevlid-i Nebi Kutlamaları

01 Ekim 2024 - 10:10

Peygamberimizin Hayatı ve Şahsiyet İnşası Konulu Konferans Ceyhan'da Gerçekleşti Ceyhan İlçe Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında, Peygamber Efendimizin hayatını ve şahsiyetini anlatan anlamlı bir programa imza attı.

Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" adlı konferansa, bölge halkının yoğun ilgisi vardı.

Programın açılış konuşmasını İl Müftüsü Mehmet Taşcı ve Ceyhan İlçe Müftüsü Ali Can gerçekleştirdi. Konuşmalarında, Peygamberimizin insanlığa sunduğu değerlerin önemini vurgulayan Müftüler, bu özel haftanın manevi atmosferini yüceltti.

Konferansın konuşmacısı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada, "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu derinlikli bir sunum gerçekleştirdi.

Belada, Hz. Muhammed'in (sav) hayatından ve mücadelesinden kesitler sunarak, onun şahsiyetinin nasıl inşa edildiğini, insanlığa örnek bir hayatın nasıl yaşandığını anlattı.

Konuşmacı, Peygamberimizin tevazusu, merhameti, sabrı ve adaleti gibi önemli erdemlerini vurgulayarak, günümüz insanlarına da ilham veren örnekler sundu.

Etkinliğe, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada, İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, Ceyhan İlçe Müftüsü Ali Can, din görevlileri ve ilgili vatandaşlar katıldı.

Programın sonunda, Ceyhan İlçe Müftüsü Ali Can, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada'ya çiçek takdim ederek, değerli katkıları için teşekkür etti.

"Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu konferans, katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi ve Peygamberimizin hayatından önemli dersler çıkarma fırsatı sundu.

Ceyhan İlçe Müftülüğü, bu anlamlı etkinliği düzenleyerek, Mevlid-i Nebi Haftası'nın ruhuna uygun bir şekilde, Peygamberimizin yaşantısını ve öğretilerini hatırlatmayı hedefledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!