Denizli’de Tdv Kadın Kollarından “öğretmenler Günü”...

Denizli'de Tdv Kadın Kollarından “öğretmenler Günü” Etkinliği

tdv kadın kollarından “öğretmenler günü” etkinliği

29 Kasım 2023 - 12:05

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Denizli Şubesi Kadın Kolları ile Denizli İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun organize ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği icra edildi.

Etkinliğe Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun eşi Göksel Pamuklu, İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat, TDV Denizli Şubesi Kadın Kolları Başkanı İsmihan Tekkanat, müftü eşleri, vaizler, il genelinde görev yapan Kur'an kursu öğreticileri katıldı.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun eşi Göksel Pamuklu öğreticilere hitap ederek öğretmenler gününü tebrik etti.

İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat ise, öğretmenin, öğrenmenin, ilmin ve yetişmiş insan olmanın önemine değinerek öğreticilerin öğretmenler gününü tebrik ettiğini söyledi.

Etkinlik ilahiler ve emekli öğreticilerin tecrübe paylaşımı sonrasında Filistin'deki mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için dualar edildi.

Etkinlik yapılan ikramlarla ve hediyelerin takdimi ile sona erdi.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı