Diyanet Işleri Başkanlığınca "2024 Yılı Camiler Ve Din...

Diyanet Işleri Başkanlığınca "2024 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Ha"hadis-i şerif Ezberleme Yarışması" Nın Bölge Finali Samsun Il Müftülüğü Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.

diyanet işleri başkanlığınca "2024 yılı camiler ve din görevlileri ha"hadis-i şerif ezberleme yarışması" nın bölge finali samsun il müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

15 Ağustos 2024 - 19:05

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle ülke genelinde personele yönelik olarak düzenlenen "Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması" nın Bölge Finali Samsun İl Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Halil Kılıç ’ın başkanlığında çevrimiçi olarak gerçekleştirilen yarışmada açılış konuşmasında bulunan İl Müftümüz Seyfullah Çakır; " 2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası kapsamında Başkanlığımızca düzenlenen Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması' nın Bölge Finalinde bölge birincisini seçmek üzere çevrimiçi olarak bir araya geldik. Başkanlığımızın personelimiz arasında coşku ve farkındalık oluşturmak, belirlenen konuya dikkat çekmek, gerçekleştirilen faaliyetlerle halkımızla iletişimimizi güçlendirmemiz gayesiyle hazırladığı bu yarışma vesilesiyle sevgili Peygamberimizin hadislerini söylüyor, onları konuşuyor, anlamaya çalışıyor ve hafızalarımıza nakşediyoruz . Bu düşüncelerle önce ilçelerinde bu yarışmaya katılarak birinci olan, sonrasında da İl' inde birinci olarak bugün bölge finalinde bizimle birlikte olan yarışmacı arkadaşları tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

#yarışma #hadis #diyanet #camilervedingörevlilerihaftası


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası