Diyanet Vakfı Müftü Can’ı Ziyaret Etti

Diyanet Vakfı Müftü Can'ı Ziyaret Etti

Diyanet Vakfı Müftü Can'ı Ziyaret Etti

14 Ekim 2024 - 13:10

TDV Yetkilileri Erzurum'da Müftüyü Ziyaret Etti Erzurum Müftülüğü'ne, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Yayın Matbaacılık Ticaret Pazarlama ve Kitabevleri Müdürü Recai Duman, Ticaret Pazarlama Müdür Yardımcısı Murat Haliloğlu ve TDV Erzurum Kitabevi Temsilcisi Ünsal Kızıloğlu ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında Müftü Dr. Rüstem Can ile TDV yetkilileri, Erzurum'da gerçekleştirilecek projeler ve dini yayın faaliyetleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

TDV yetkilileri, Müftü Can'a Erzurum'da dini yayın faaliyetlerine sağladığı destekten dolayı teşekkür etti. Müftü Can ise TDV'nin dini yayın faaliyetlerine verdiği destekten memnuniyet duyduğunu ve gelecekte de işbirliği içerisinde olmayı hedeflediklerini belirtti.

Görüşmede, Erzurum'da TDV kitaplarının daha fazla insana ulaşması ve dini yaygınlaşması için atılabilecek adımlar ele alındı. TDV yetkilileri, Erzurum'da çeşitli etkinlikler düzenleyerek halkın dini yayınlara olan ilgisini artırmayı ve kitap okuma alışkanlığını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Müftü Can, TDV yetkililerinin ziyaretinin Erzurum'daki dini yayın faaliyetleri için oldukça verimli geçtiğini ve gelecekte işbirliğinin daha da güçleneceğini ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '