Diyarbakir’da 15 Temmuz şehitlerimizi Anma Programı Düzenlendi.

Diyarbakir'da 15 Temmuz şehitlerimizi Anma Programı Düzenlendi.

15 temmuz şehitlerimizi anma programı düzenlendi.

17 Temmuz 2024 - 12:15

15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Programı Düzenlendi. 

İl Müftüsü Celal Büyük, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü programları kapsamında Diyarbakır Hava Şehitliği, Dicle ve Ergani İlçe Şehitliklerinde düzenlenen programa katıldı. 

Diyarbakır Hava Şehitliği'nde Ömer Yakut'un Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İl Müftüsü Büyük, Şehitlerimiz için dua etti. 

Daha sonra Dicle İlçe Şehitliğinde Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İl Müftüsü Büyük, Şehitlerimiz için dua etti. 

Dicle İlçe Şehitliği'nde Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, İl Müftüsü Büyük ve diğer protokol üyeleri, Şehit Halit Gülser'in kabri başına karanfil bıraktı. 

Daha sonra Ergani İlçe Şehitliğinde Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, İl Müftüsü Büyük, Şehitlerimiz için dua etti. 

Düzenlenen programa Dicle Kaymakamı Kadir Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, 7.Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Fedai Ünsal, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, Dicle İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Alp, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Erdoğan Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabır, Dicle İlçe Müftüsü Zeyd Akın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Dicle İlçe Müdürü Melik Aslan, Şehit Polis memuru Halit Gülser'in babası Ömer Gülser ve çok sayıda vatandaş katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '