Diyarbakir’da 5.harem-i şerif Olan Tarihi Ulu Camii’nde Manevi...

Diyarbakir'da 5.harem-i şerif Olan Tarihi Ulu Camii'nde Manevi Danışmanlık Ve Rehberlik Hizmeti Verilmeye Devam Ediyor.

5.harem-i şerif olan tarihi ulu camii'nde manevi danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilmeye devam ediyor.

30 Temmuz 2024 - 12:15

5.Harem-i Şerif olan Tarihi Ulu Camii'nde Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti verilmeye devam ediyor.
Din Hizmetleri Uzmanı personellerimiz tarafından günün belirli saatlerinde Ulu Camii'yi ziyaret eden vatandaşlarımıza yönelik Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti ile Camii ziyaret âdâbı hususlarında gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır.

Ayrıca Diyarbakır Ulu Camiini ziyarete gelen Yabancı turistlere verilen hizmette çeşitli dillerde yazılmış olan kitaplar da hediye ediliyor.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı