Diyarbakir’da Bilal Türk Konferans Salonunda ödül Töreni...

Diyarbakir'da Bilal Türk Konferans Salonunda ödül Töreni Düzenlendi.

05 Ekim 2024 - 12:15

Din Görevlileri, Başarılarını Ödüllerle Kutladı Bu yıl düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları kapsamında, İl Müftülüğü tarafından geleneksel hale gelen ödül töreni, Bilal Türk Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Tören, İmam Hatip Ufuk Öziç'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Salona dolan misafirler, Kur'an-ı Kerim'in yüce sesiyle huşu içinde dinlerken, törenin manevi atmosferi de belirginleşiyordu.

İl Müftü Yardımcısı Mehmet Demir'in yaptığı açılış konuşmasında, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın önemine vurgu yapılarak, din görevlilerinin toplum için yerine getirdikleri vazifenin ehemmiyeti vurgulandı.

Törende, 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası boyunca düzenlenen yarışmaların sonuçları açıklandı. Hafızlık, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Ezan-ı Şerifi Güzel Okuma ve Hadis Ezberleme yarışmalarında dereceye giren din görevlileri, gösterdikleri özveri ve başarılarından dolayı ödüllendirildi.

Dereceye giren personellere ödüllerini takdim eden İl Müftü Yardımcıları Mehmet Demir ve Selahattin Yılmaz, onların başarısını kutlayarak, çalışmalarında başarılar dilediler.

Tören, dereceye giren personellerin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Bu anlamlı gün, din görevlilerinin başarılarının kutlandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir atmosferde geçti.

Ödül törenine katılan din görevlileri, yarışmalara gösterdikleri yoğun ilgi ve katılımın, din hizmetlerine verilen önemi gösterdiğini belirttiler.

Yarışmaların, din görevlilerinin kendilerini daha da geliştirmeleri için önemli bir fırsat olduğunu da ifade ettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!