Diyarbakir’da Il Müftümüz Sayın Celal Büyük, Hayırsever...

Diyarbakir'da Il Müftümüz Sayın Celal Büyük, Hayırsever Vatandaşlarımız Tarafından Yapılan Cami Inşaatında Incelemede Bulundu.

21 Ekim 2024 - 12:15

Hayırseverlerin Desteğiyle Yükselen Nur Medine Camii'nde İnceleme Diyarbakır İl Müftüsü Sayın Celal Büyük, hayırsever vatandaşların katkılarıyla inşaatı devam eden Nur Medine Camii'nde incelemelerde bulundu.

Hayırsever iş insanı Ziya Nergiz'in öncülüğünde hayata geçirilen cami inşaatında, İl Müftüsü Büyük, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek emeği geçenleri tebrik etti.

İnceleme sırasında İl Müftüsü Büyük, cami inşaatının hayırseverlerin desteğiyle hızla ilerlediğini belirterek, "Bu güzel ve anlamlı projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Nur Medine Camii, sadece ibadet yeri değil, aynı zamanda mahalle sakinlerinin sosyalleşme ve kaynaşma merkezi olacak. İnşallah bu mübarek eser, bölgemize hayırlar getirecek.

" dedi. Bağlar İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş'ın da eşlik ettiği incelemede, İl Müftüsü Büyük, cami inşaatının planlanan tarihte tamamlanması için tüm ilgililerden özveriyle çalışmasını istedi.

Cami inşaatının tamamlanmasıyla birlikte bölge halkı, modern ve ferah bir ibadethane kazanacak. Nur Medine Camii inşaatı, hayırseverlerin desteğiyle hızla ilerlerken, proje tamamlandığında bölgeye önemli bir kazanım sağlayacak.

Cami, sadece ibadet yeri olmaktan öte, sosyal ve kültürel etkinliklerin düzenleneceği bir merkez olarak da hizmet verecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes
Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes
Afyonkarahisar'da ıl Müftülüğümüzce Düzenlenen Ve Diyanet Işleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'ın Teşrifleri Ile Gerçekleşecek Olan Hafızlık Icazet Merasimimize, Bütün Kur'an Sevdalılarını Bekliyoruz.
Afyonkarahisar'da ıl Müftülüğümüzce Düzenlenen Ve Diyanet...