Diyarbakir’da Il Müftüsü Celal Büyük, Kur’an Kursu...

Diyarbakir'da Il Müftüsü Celal Büyük, Kur'an Kursu öğrencilerinin Yapmış Olduğu Yaz şenliklerine Katıldı.

il müftüsü celal büyük, kur'an kursu öğrencilerinin yapmış olduğu yaz şenliklerine katıldı.

02 Ağustos 2024 - 12:15

İl Müftüsü Celal Büyük, Kur'an kursu öğrencilerinin yapmış olduğu Yaz Şenliklerine katıldı.

Yenişehir İlçe müftülüğüne bağlı Seyyid Battal Gazi Yatılı Kız Hafızlık Kuran Kursunda okuyan öğrenciler tarafından Yaz Şenliği Programı Yapıldı.

Program da, öğrenciler tarafından Hadisi Şerifler, Esma-i Hüsna ve Aşrı serifler okundu. Ayrıca çuval yarışı yapıldı.

İl Müftüsü Büyük, emeği geçen Basta İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Şafi Bilik'e Kur'an kursu yöneticilerine, Öğreticilerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Şenliklere, İl Müftü Yardımcıları Mehmet Sani Akın ile Fatime Kartı, Yenişehir İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Şafi Bilik, Sur İlçe Müftüsü İlhan Günay ve Diyanet Diyarbakır Akademi Müdür Yardımcısı Mehmet Deniz katıldı.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı