Diyarbakir’da Il Müftüsü Celal Büyük, Kur’an Kursu...

Diyarbakir'da Il Müftüsü Celal Büyük, Kur’an Kursu Ziyaretinde Bulundu.

0

08 Ekim 2024 - 12:15

İl Müftüsü Büyük, Yenişehir'deki Kur'an Kursunu Ziyaret Etti: "Gençlerimiz Dinimizi Öğrensin, Topluma Faydalı Bireyler Olsun" İl Müftüsü Celal Büyük, Yenişehir İlçe Müftülüğüne bağlı Ebu Eyyüp El- Ensari Külliyesi Erkek Yatılı Kur'an Kursunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Şafi Bilik, Büyük'e kursta yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verdi. Büyük, kursta verilen eğitim programının yanı sıra öğrencilerin konaklama şartlarını da yakından inceledi.

Öğrencilerle sohbet eden Büyük, onların eğitim hayatları hakkında bilgi aldı ve başarı dileklerini iletti. Gençlerin Kur'an-ı Kerim'i öğrenmelerine ve dinlerini daha iyi anlamalarına büyük önem verdiğini vurgulayan Büyük, "Gençlerimiz dinimizi öğrensin, topluma faydalı bireyler olsun diye çalışıyoruz" dedi.

Büyük, Kur'an kurslarının dini eğitimin yanı sıra öğrencilerin ahlaki ve sosyal gelişimine de katkı sağladığını belirterek, "Bu kurslar sadece dini bilgiler vermekle kalmıyor, aynı zamanda gençlerimizi iyi birer vatandaş olmaları için yetiştiriyor" diye ekledi.

Ziyaretin sonunda Büyük, Kur'an kursu yöneticileri ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tokat'da Işgalin Yıl Dönümünde Filistin’e Destek Yürüyüşü Düzenlendi
Tokat'da Işgalin Yıl Dönümünde Filistin’e Destek Yürüyüşü...
Karabük Haber Merkezi Müftü Erhun'u Ziyaret Etti
Karabük Haber Merkezi Müftü Erhun'u Ziyaret Etti