Diyarbakir’da Il Müftüsü Celal Büyük, Sur Ilçe Müftülüğü...

Diyarbakir'da Il Müftüsü Celal Büyük, Sur Ilçe Müftülüğü Din Görevlileri Aylık Mutad Toplantısına Katıldı.

il müftüsü celal büyük, sur ilçe müftülüğü din görevlileri aylık mutad toplantısına katıldı.

22 Mayıs 2024 - 12:15

l Müftüsü Celal Büyük,  Sur İlçe Müftülüğü Din Görevlileri Aylık Mutad Toplantısına katıldı.

Sur İlçe Müftülüğü Mayıs Ayı Din Görevlileri Mutad Toplantısı, İl Müftüsü Celal Büyük’ün katılımı ile Kurşunlu Camii'nde gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Programın açılış konuşması İlçe Müftüsü İlhan Günay tarafından yapıldı.

İl Müftüsü Celal Büyük, 2024 Yılı Vekalet Yolu ile Kurban ve 2024 Yaz Kur'an Kursu Tanıtımı ile ilgili bir konuşma yaptı.  Daha sonra gündemde olan Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulması gereken konular personele tebliğ edildi.

İl Müftüsü Büyük, Sur İlçe Müftülüğünce yürütülen din ve eğitim hizmetleri için İlçe Müftüsü Günay'a ve din görevlilerine teşekkür etti.

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Mehmet Demir eşlik etti.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!