Diyarbakır’da İl Müftüsü Kur’an Kursu Öğrencileriyle...

Diyarbakır'da İl Müftüsü Kur'an Kursu Öğrencileriyle Buluştu

17 Ekim 2024 - 12:15

İl Müftüsü Büyük, Kur'an Kursu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi: Küçük Yüreklere Değerli Hediyeler Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük, geleceğin dindar nesillerini yetiştirmek için önemli bir adım attı.

Yenişehir İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Kur'an kursunda okuyan minik öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Büyük, onlarla yakından ilgilendi.

Konteynır kentte gerçekleştirilen programa katılan İl Müftüsü Büyük, öğrencilere Yenişehir İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan özel okuma ve boyama kitaplarını hediye etti.

Bu hediyeler, çocukların dini bilgilerini eğlenceli bir şekilde öğrenmelerine ve güzel vakit geçirmelerine katkı sağlamayı amaçlıyor. İl Müftüsü Büyük, sadece öğrencilerle değil, ailelerle de yakından ilgilendi.

Onlarla sıcak bir sohbet gerçekleştiren Büyük, çocukların eğitimi ve dini gelişimleri hakkında ailelerin görüşlerini dinledi. Programın sonunda çekilen hatıra fotoğrafı, bu anlamlı buluşmanın güzel anılarını ölümsüzleştirdi.

İl Müftüsü Büyük'e ziyarette İl Müftü Yardımcısı Fatime Kartı, Sur İlçe Müftüsü İlhan Günay ve Yenişehir İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Şafi Bilik eşlik etti.

Bu ziyaret, dini eğitimde erken yaşta başlayan bir yolculuğun önemini vurgulayan bir örnek oldu. İl Müftüsü Büyük'ün küçük öğrencilerle geçirdiği bu anlamlı zaman, çocukların dini değerlere olan ilgilerini artırmak ve gelecek nesillerin manevi gelişimine katkı sağlamak için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '