Diyarbakır Il Müftüsü Celal Büyük Başkanlığında Tdv Muvazaf...

Diyarbakır Il Müftüsü Celal Büyük Başkanlığında Tdv Muvazaf Memurları Ile Vekalet Yoluyla Kurban Toplantısı Gerçekleştirildi.

diyarbakır il müftüsü celal büyük başkanlığında tdv muvazaf memurları ile vekalet yoluyla kurban toplantısı gerçekleştirildi.

06 Haziran 2024 - 12:15

Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük başkanlığında TDV muvazaf memurları ile vekalet yoluyla kurban toplantısı gerçekleştirildi.

Online olarak gerçekleşen toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Mahsum Hamzaoğlu, TDV Şube Uzmanı Bekir İrdem ve 17 ilçe müftülüğünde görevli TDV Muvazzaf memurlar katıldı.

Diyarbakır'da bu sene Diyanet İşleri Başkanlarımızın gerçekleştirmiş olduğu Vekalet Yolu ile Kurban hizmetine büyük bir katkı sağlamak, özellikle de yurtiçi sayılarını artırmak istiyoruz diyen İl Müftüsü Büyük, vatandaşları vekalet yoluyla kurban bağışlarını tdv'ye bağışlamalarını tavsiye etti.

Bağışlarını yapmak isteyen vatandaşlara  İl ve İlçe müftülüklerine, din görevlilerine müracaat edilebileceğini ifade eden İl Müftüsü Büyük, şimdiden vekâletlerinin kabul olmasını temenni etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Batman Müftülüğü Tarafından Din Görevlileri Ve Kur’an Kursu öğreticilerine Yönelik "yaz Kur’an Kursu Hizmet Içi Eğitim Semineri" Düzenlendi.
Batman Müftülüğü Tarafından Din Görevlileri Ve Kur’an Kursu...
Il Müftümüz Paşa Bektaş'ı Sinop Il Sağlık Müdürü Dr. Metin Arslan Makamında Ziyaret Etti
Il Müftümüz Paşa Bektaş'ı Sinop Il Sağlık Müdürü Dr....