Diyarbakır İl Müftüsü, Kulp’a Yeni Müftüyü Ziyaret Etti

Diyarbakır İl Müftüsü, Kulp'a Yeni Müftüyü Ziyaret Etti

Diyarbakır İl Müftüsü, Kulp'a Yeni Müftüyü Ziyaret Etti

16 Ekim 2024 - 12:15

Kulp'a Yeni Müftü: Mesut Tekin Görevine Başladı Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük, Kulp İlçe Müftülüğüne yeni atanan Mesut Tekin'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Iğdır Tuzluca İlçe Vaizi olarak görev yapan Tekin, Kulp İlçesi'nin yeni Müftüsü olarak atandı. Ziyarette, İl Müftüsü Büyük, Tekin'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Büyük, "Mesut Bey'in tecrübesi ve bilgi birikimiyle Kulp İlçesi'ne önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.

" dedi. Tekin ise kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevinde Kulp halkına en iyi şekilde hizmet etmek için çaba göstereceğini belirtti.

Ziyarette, İl Müftü Yardımcıları Mehmet Sani Akın, Mehmet Demir, Mahsum Hamzaoğlu ve Dr. Selahattin Yılmaz ile Sur İlçe Müftüsü İlhan Günay da hazır bulundu.

Kulp İlçe Müftülüğü'nün yeni Müftüsü Mesut Tekin, ilçedeki dini ve sosyal faaliyetlerin yürütülmesinde önemli bir rol oynayacak. Tekin'in göreve başlamasıyla birlikte Kulp İlçe Müftülüğü'nün çalışmalarının daha da etkin ve verimli hale gelmesi bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '