Duzce’de “2024 Yılı Umre ödüllü Gençlik Bilgi...

Duzce'de “2024 Yılı Umre ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması” ödülleri.

“2024 yılı umre ödüllü gençlik bilgi yarışması” ödülleri.

14 Haziran 2024 - 12:25

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen “2024 yılı Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması” ödülleri, düzenlenen törenle İl Müftüsü Osman Aydın tarafından verildi.

Yarışmada lise kategorisinde il birincisi olan Muhammed Ziyad Özpala ve üniversite kategorisinde il birincisi olan Emirhan Seyhan, Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde bir umre ziyareti gerçekleştirecekler.

İl Müftüsü Osman Aydın tarafından birincilere belge verildi. Aynı yarışmada lise kategorisinde il ikincisi olan; Hiranur Özdemir ve il üçüncüsü olan Firdevs Sarıkaya ile üniversite kategorisinde il üçüncüsü olan; Abdullah Kav ödüllerini aldılar.

Dereceye giren tüm öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından gençlik eserleri hediye edildi.

Programda Müftü Aydın gençlerle sohbet etti ve önerilerini dinledi. Böyle bir yarışmaya katıldıklarını için ve derece aldıkları için kendilerini ve ailelerini tebrik etti.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü