Duzce’de Din Görevlisi 36 Yaşında Hafız Oldu.

Duzce'de Din Görevlisi 36 Yaşında Hafız Oldu.

din görevlisi 36 yaşında hafız oldu.

30 Temmuz 2024 - 12:25

Müftülüğümüze bağlı Düzköyü Beraat Camii’nde İmam-Hatip olarak görev yapan Sait Özdemir, büyük bir azimle başladığı hafızlığını tamamladı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca açılan Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarılı olarak "Hafızlık Belgesi"ni İl Müftüsü Osman Aydın’dan alan Özdemir, azmin zaferini bir kez daha gösterdi.

Bir buçuk yıl boyunca her sabah namazından sonra Hafız Hasan Kur’an Kursu’na giderek hafızlık eğitimini tamamlayan Özdemir, hafızlığın yaşının olmadığını bir kez daha gösterdi.

İl Müftüsü Osman Aydın, İmam Özdemir’e “Hafızlık Belgesi”ni takdim ederek, “Personelimizin hafız olması bizleri çok mutlu etmiştir. Bu örnek davranışından dolayı kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası