Duzce’de Müftü Aydın Bir Takım Ziyaretlerde Bulundu.

Duzce'de Müftü Aydın Bir Takım Ziyaretlerde Bulundu.

müftü aydın bir takım ziyaretlerde bulundu.

07 Haziran 2024 - 12:25

İl Müftüsü Osman Aydın İl Müftü Yardımcısı Hasan İzmirli ile birlikte ilimizde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Çamköy Mah. Toki Camii’ni ziyaret eden Müftü Aydın, burada din görevlisi rehberliğinde dini ve ahlaki eğitim gören gençlerle hasbihal edip “Temiz Çevre-Duyarlı Gençlik” konulu sohbet etti.

Müftü Aydın, duyarlı gençlere top hediye etti. Gençlere teşekkür eden Müftü Aydın, Cami İmam Hatibi Erol Alemdar’ı,din hizmetleri ve gençlik çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Sonrasında Boğaziçi Beldedi Kabalak Mah. 4-6 Yaş Kur’an Kursu inşaatını incelemelerde bulunan Müftü Aydın ve Müftü İzmirli, Gölyaka ilçesinde ibadete açılması için son hazırlıkları yapılan Sarıdere Köyü Camii’ni de ziyaret etti.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü