Duzce’de Müftülük Personeli Kurslara Rehberlik Yapıyor

Duzce'de Müftülük Personeli Kurslara Rehberlik Yapıyor

müftülük personeli kurslara rehberlik yapıyor

12 Temmuz 2024 - 12:25

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaygın din eğitimi kapsamında birinci sırada gelen yaz Kur'an kursları eğitimleri tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de devam ediyor.

Tüm camiler ve Kur'an Kurslarında sürdürülen eğitimlerde 4 yaşından 22 yaşına kadar çocuklar, gençler, kızlar ve erkekler katılmaktadır. İlimizin en ücra köşesindeki köyümüzden en merkezdeki mahallemize kadar çocuklarına doğru bir dini bilgi aldırma arzusunda olan ebeveynlerin talepleri doğrultusunda tüm imam, müezzin ve Kur'an kursu öğreticilerin büyük bir iştiyak ile devam eden kurslara yönelik rehberlik hizmetleri de yapılmaktadır.

Müftü yardımcısı, şube müdürü, vaiz ve uzman kadrolarındaki personelden oluşan rehberlik ekipleri cami ve Kur'an kurslarına ziyaretlerde bulunarak öğrencilerle sohbet etme, öğreticileri yerinde ziyaret etme imkanını buluyor.

Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı