Duzce’de Sarıdere Köyü Camii Dualarla Açıldı

Duzce'de Sarıdere Köyü Camii Dualarla Açıldı

sarıdere köyü camii dualarla açıldı

15 Haziran 2024 - 12:25

23 Kasım 2022 depreminde hasar alıp, yıkılan Sarıdere Köyü Camii Düzce İl Müftülüğü koordinesinde yaptırılarak dualarla ibadete açıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını İl Müftüsü Osman Aydın yaptı.

Caminin açılış töreninde konuşan Düzce Valisi Sn. Selçuk Aslan, depremde 25 caminin hasar gördüğünü ifade ederek, "23 Kasım depreminde hasar alıp, yıkılan camilerimizden olan Sarıdere Köyü Camii’nin ibadete tekrar açılışının sevincini yaşıyoruz. İnşallah hayırsever milletimizin ve devletimizin işbirliğiyle diğer camilerimizin de ibadete açılışını temenni ediyorum.” dedi.

Gölyaka İlçe Müftüsü Ahmet Demirel’in yaptığı dua sonrası protokol tarafından caminin açılışı gerçekleştirildi.

Cami açılışına Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Vali Yardımcısı Ömer Sağlam, Gölyaka Kaymakamı Selver Esra Arık, gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü