Eğitime Destek Platformu Kayseri Koordinasyon Toplantısı Il...

Eğitime Destek Platformu Kayseri Koordinasyon Toplantısı Il Müftülüğünde Gerçekleştirildi

eğitime destek platformu kayseri koordinasyon toplantısı il müftülüğünde gerçekleştirildi

23 Mayıs 2024 - 17:10

İlimizde “Eğitime Destek Platformu Koordinasyon Toplantısı” İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik başkanlığında ve İl Müftülüğü ev sahipliğinde, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü  gerçekleştirildi.

 

İl Müftü Vekili Çelik’in başkanlığını yaptığı toplantıda, eğitimciler tarafından eğitim öğretim alanındaki projelerin sunumu yapıldı ve katılımcılar arasında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve İl Müftü Vekili Çelik’in başkanlık yaptığı toplantıya İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu, Sakarya Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Salih Köse, Erciyes Üniversitesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sultan Murat Topçu, KAYÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ahmet Terzi, Akkışla İlçe Müftüsü Mustafa Nafiz Çiftçi, Tüm İlahiyat ve Yüksek İslam Enstitüsü Mezunları ve Mensupları (TİYEMDER) Genel Başkanı Dr. Zeki Bıyık, Kayseri Eğitim Platformu Başkanı Hacı Ali Çakıcı,  KAYDEM Proje Koordinasyon Başkanı ve Erva Projesi Genel Koordinatörü Esra Kuşkaya, Kamu Kurum Kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası