Emekli Memur-Sen, Müftü Erhun’u Ziyaret Etti

Emekli Memur-Sen, Müftü Erhun'u Ziyaret Etti

Emekli Memur-Sen, Müftü Erhun'u Ziyaret Etti

04 Ekim 2024 - 16:30

Karabük Emekli Memur-Sen, Yeni İl Müftüsünü Ziyaret Etti Karabük Emekli Memur-Sen Yönetim Kurulu, yeni göreve başlayan Karabük İl Müftüsü Ali Erhun'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Emekli Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çankaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Güven Yurtoğlu ve Necati Ton, İl Müftüsü Erhun'u tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında samimi bir ortamda geçen sohbetlerde, Karabük'ün dini ve sosyal hayatına dair konular ele alındı. Çankaya, ziyaretin amacının yeni İl Müftüsü Erhun ile tanışmak ve iyi dileklerini iletmek olduğunu belirterek, "Sayın Müftümüzün yeni görevinde başarılı olacağına inancımız tam.

Emekli Memur-Sen olarak, her zaman toplumun huzur ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. " dedi. İl Müftüsü Erhun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Emekli Memur-Sen'in faaliyetlerine ve toplumdaki yerlerine dair bilgi aldığını söyledi.

"Karabük'ün manevi değerlerinin korunması ve geliştirilmesi için birlikte çalışacağımıza inanıyorum. " diyen Erhun, Emekli Memur-Sen yönetimine teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!