Erbaş, Kastamonu’da Yeni Projeleri Açıyor

Erbaş, Kastamonu'da Yeni Projeleri Açıyor

diyanet işleri başkanımız sayın prof. dr. ali erbaş kastamonu'da temel atma ve açılış törenlerine katılacak

26 Eylül 2024 - 17:00 - Güncelleme: 26 Eylül 2024 - 19:56

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kastamonu'da Önemli Açılışlara İmza Atacak Kastamonu halkı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı ağırlamaya hazırlanıyor.

28 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan üç ayrı açılış töreni, hemşehrileri bir araya getirecek. İlk olarak, saat 10:00'da Kuzeykent Mahallesi Huzurkent Sitesi Mustafa Dinler Camii Yanı'nda, Fatma Çetin Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu'nun temel atma töreni düzenlenecek.

Bu önemli proje, geleceğin hafızlarını yetiştirmek için önemli bir adım olacak. Ardından, saat 11:00'de Kuzeykent Mahallesi Metehan Caddesi No:1'de bulunan Türkiye Diyanet Vakfı Kastamonu Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışı gerçekleştirilecek.

Bu yurt, öğrencilere konforlu ve güvenli bir eğitim ortamı sağlayarak, akademik başarılarına destek olmayı hedefliyor. Günün son etkinliği ise saat 12:30'da Saraçlar Mahallesi Akveri Camii'nde düzenlenecek.

Akveri Camii Şehit Ahmet Şahan 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nun açılışı, minik öğrencilerin dini eğitimlerine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın katılımıyla gerçekleşecek bu anlamlı gün, Kastamonu halkı için manevi bir atmosfer yaratacak ve hayırlı projelerin hayata geçmesinde önemli bir rol oynayacak.

Tüm hemşehriler, bu özel günlerde bir araya gelerek, bu önemli açılışları kutlamaya davetli.

Yozgat'ta Mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yoğun Programlarla Icra Edilmeye Devam Ediyor
Yozgat'ta Mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...
Rus Vatandaşı İslam'la Yeni Bir Hayata Adım Attı