Erzincan’a Dini İhtisas Merkezi: İncelemeler Başladı

Erzincan'a Dini İhtisas Merkezi: İncelemeler Başladı

28 Eylül 2024 - 13:00

Erzincan'a Yakında Yeni Bir Dini İhtisas Merkezi Kazandırılacak Erzincan'ın dini eğitim ve hizmetlerine önemli katkı sağlayacak yeni bir Dini İhtisas Merkezi'nin inşaatı için çalışmalar hız kazandı.

Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu, Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, Erzincan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu ve İl Müftü Yardımcısı & Erzincan Dini İhtisas Merkezi Müdürü Gökhan Badem, merkez yerleşkesinde incelemelerde bulunarak, projenin son durumunu yerinde değerlendirdi.

İnceleme gezisi sırasında, Dini İhtisas Merkezi'nin Erzincan'ın ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlanması ve planlanması üzerine yoğunlaşan istişareler gerçekleştirildi.

Merkezin eğitim alanları, sosyal faaliyet alanları ve diğer ihtiyaç duyulan birimler hakkında detaylı görüş alışverişinde bulunuldu. Erzincan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, yeni Dini İhtisas Merkezi'nin şehre kazandırılması için gösterilen yoğun çabalarından dolayı Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Merkezin Erzincan'ın dini hayatına büyük bir katkı sağlayacağına ve şehir halkına daha kaliteli hizmet sunma imkanı yaratacağına inanç belirtti.

Dini İhtisas Merkezi'nin, Erzincan'da dini eğitimin gelişmesine, vaaz, konferans, seminer gibi faaliyetlerin daha etkili bir şekilde yürütülmesine ve bölgenin dini hayatına önemli katkılar sunmasına yönelik beklentiler yüksek.

Projenin tamamlanması ve hizmet vermeye başlaması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Yozgat'ta Mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yoğun Programlarla Icra Edilmeye Devam Ediyor
Yozgat'ta Mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...
Rus Vatandaşı İslam'la Yeni Bir Hayata Adım Attı