Erzincan’da Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan...

Erzincan'da Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan Filistin Gündemiyle Personelimize Konferans Verdi

diyanet akademisi başkanı doç. dr. enver osman kaan filistin gündemiyle personelimize konferans verdi

22 Kasım 2023 - 13:00

Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan Filistin Gündemiyle Personelimize Konferans Verdi

21 Kasım 2023 tarihinde müftülüğümüz konferans salonunda “Filistin, Gazze, Kudüs” gündemi üzerine yapılan konferans Terzibaba Camii İmam Hatibi Yunus Emre Kılıç’ın tilavet ettiği Kur’an-ı Kerim ile başladı. Akabinde açış ve hoşgeldiniz konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen il müftümüz Muharrem Gül personeli selamladı, hoşgeldiniz dilekleriyle birlikte 13 – 17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 43. İl Müftüleri İstişare toplantısına dair değerlendirmelerini paylaştı.

Daha sonra ilimizde misafir olarak bulunan Doç. Dr. Diyanet Akademisi Başkanı Enver Osman Kaan kürsüye gelerek personele hitap etti.

Diyanet Akademisi’nin görev ve fonksiyonları, vizyon ve misyonu, çalışma ilkeleri, üstlendiği sorumluluklar üzerine bilgiler verdi. Daha sonra dünyanın sıcak gündemi olan Filistin, Gazze ve Kudüs’te cereyan eden olaylar üzerine Hz. Peygamber’in hayatından tablolar sunarak değerlendirmelerde bulundu.

Programın sonunda misafir konuşmacı Doç. Dr. Enver Osman Kaan hocamıza İl Müftümüz Muharrem Gül bir tablo takdiminde bulundu. Konferansın tamamlanmasının ardından İl Müftümüz Gül ve Diyanet Akademisi Başkanı Kaan, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere salondan ayrıldılar.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da 2025 Yılı Hac ön Kayıt Ve Kayıt Yenileme Işlemleri
Balikesir'da 2025 Yılı Hac ön Kayıt Ve Kayıt Yenileme Işlemleri
Yozgat'de Gaziler Haftası Münasebetiyle Gülden’den Kıbrıs Gazisi Ali Ihsan Baran’a Ziyaret
Yozgat'de Gaziler Haftası Münasebetiyle Gülden’den Kıbrıs...