Erzurum’da Gençlik Merkezi öğrencileri Müftülüğümüzü...

Erzurum'da Gençlik Merkezi öğrencileri Müftülüğümüzü Ziyaret Ettiler

05 Ekim 2024 - 13:10

Erzurum Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı ve Gençlik Merkezi Öğrencileri İl Müftülüğünü Ziyaret Etti Erzurum Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı Zülküf Yılmaz, Aziziye Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Aras ve Manevi Rehber Süleyman Sefaoğlu, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Erzurum İl Müftülüğünü ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında, gençlik merkezi öğrencileri de İl Müftüsü **[Müftünün Adını Ekle]** ile bir araya geldi. Gençlik merkezi öğrencileri, din görevlilerinin önemini ve camilerin toplumsal hayattaki rolünü öğrenme fırsatı buldu.

İl Müftüsü **[Müftünün Adını Ekle]**, gençlere dini ve ahlaki değerlerin önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Ziyaret, karşılıklı sohbet ve çay ikramıyla sona erdi.

Gençlik merkezi öğrencileri, bu anlamlı ziyarete katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. **[İsteğe bağlı olarak eklenebilir]** Ziyaretin amacı, gençlerin dini değerlerle daha yakından tanışmasını sağlamak, manevi duygularını beslemek ve camilerin toplumsal hayattaki yerini daha iyi anlamalarını sağlamaktı.

**[İsteğe bağlı olarak eklenebilir]** Bu tür ziyaretlerin, gençlerin dini ve kültürel değerlere olan bağlılıklarını pekiştirdiği ve toplumda kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlenmesine katkı sağladığı vurgulandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!